Tilburg – Happy Boys & Girls

.

Neem van te voren contact op of dit café geopend is en vraag hoe je je kunt aanmelden.

Happy Boys & Girls
1e zaterdag van de maand 16.00-20.00 uur
Locatie Het Duvelhok | St. Josephstraat 133 5017 GG Tilburg
Ben je er bijna? Bel dan even naar Frank en Leon. Zij wachten je dan op!
Tel. overdag 013-5447313, na 19.00 uur ook 06-57678649 (Leon) of 06-45165813 (Frank).
E-mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/happyboysengirls
• rolstoeltoegankelijk •

De praatgroep van Happy Boys & Girls in Tilburg van 21 maart gaat niet door, wordt verzet naar april. Voor meer informatie mail of bel naar Frank of Leon.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

16 uren geleden

Happy Boys & Girls

Frank en leon van HAPPY BOYS & GIRLS TE TILBURG organiseert een geweldige borrel bij de GAY BAR DE peanaut tussen 16.00 en 18.00,dit is voor de vaste personen. ... Zie meerZie minder

21 uren geleden

Happy Boys & Girls

Voor die gene die in de omgeving woont een lekkere uitje wilt met een etentje,kom snel en proef.groetjes van de gezellige soos van Tilburg.Vrijdagmiddagborrelmenu !!!

Wat hebben wij er zin in vandaag !
We zijn geopend vanaf 16.00 uur
Dus hop hop in galop naar Peanuts

En eten dan ?
wij hebben speciaal voor jullie, een heerlijk Fish en Chips menu voor maar € 10. Daar krijg je ook nog een glas Hoegaarden bij !

Wat kan het leven toch mooi zijn
... Zie meerZie minder

Voor die gene die in de omgeving woont een lekkere uitje wilt met een etentje,kom snel en proef.groetjes van de gezellige soos van Tilburg.

24 uren geleden

Happy Boys & Girls

Zouden deze grapjes nog gemaakt worden op Nederlandse scholen? Je neemt je rekenmachientje en toetst 707 in. Als je je rekenmachine omdraait, staat er ‘lol’. Tel bij ‘lol’ nogmaals ‘lol’ op, en dan staat er omgekeerd ‘hihi’. Dit werkt alleen met de ouderwetse digitale cijfers. Wie bijvoorbeeld de rekenmachine op de iPhone gebruikt, ziet de omgekeerde cijfers niet als letters.

7083170 was ook een goeie. Daar zat geen som bij, maar het was zo leuk om ineens het woord ‘oliebol’ te zien terwijl je eigenlijk wiskunde moest doen.

Misschien wel het grappigste rekenmachinewoord was 318537, probeer maar. Het was een beetje verkeerd geschreven, maar het was wel een taboewoord, dus extra leuk.

Ik moest eraan denken toen ik een jongetje op tv hoorde zeggen dat het heel vervelend was voor Yunus om bij een lesbisch stel terecht te zijn gekomen. Want, zo zei het jongetje: „Misschien wordt hij dan zelf wel een lesbie, en dat wilt hij niet.” Dat had natuurlijk iets lachwekkends, want ook al doet Yunus heel erg zijn best, het wordt voor hem heel moeilijk om ‘een lesbie’ te worden. Om over de term ‘een lesbie’ nog maar te zwijgen.

Dit televisiefragment kwam langs op een moment dat ouders van kinderen van negen bezig zijn met het naar-bed-brengritueel, dus de moeders van Yunus zullen het wel niet gezien hebben. Gelukkig maar.

Want stel je voor: dan ben je al uit de kast gekomen. Dan heb je al moeten leren om je niets aan te trekken van iedereen die vindt dat je vies of lachwekkend bent. Dan heb je je al moeten verzetten tegen allerlei woorden die je niet mooi of leuk vindt, maar die wel over jou gaan. Dan heb je waarschijnlijk al gezegd: het maakt niet uit hoe ik het noem, ik val op vrouwen. Dan heb je je vrouw gevonden en haar getrouwd. Dan heb je een gezin. Dan ben je ver gekomen.

En dan zie je op tv dat je toch gewoon nog bent wat je vroeger op je rekenmachine schreef: een lesbie.

Paulien Cornelisse - 26 maart 2013

#COC #COCTB #lesbie #318537
... Zie meerZie minder

3 dagen geleden

Happy Boys & Girls

Het is Pride maand Juni 🌈

In 1978 werd de regenboog vlag voor het eerst gebruikt als symbool voor lhbt+ later is deze vervangen voor de 6 kleurige regenboog zoals we hem vandaag kennen.
... Zie meerZie minder

4 dagen geleden

Happy Boys & Girls

Frank en leon van HAPPY BOYS & GIRLS TE TILBURG organiseert een geweldige borrel bij de GAY BAR DE peanaut tussen 16.00 en 18.00,dit is voor de vaste personen. ... Zie meerZie minder

Frank en leon van HAPPY BOYS & GIRLS TE TILBURG organiseert een geweldige borrel bij de GAY BAR DE peanaut tussen 16.00 en 18.00,dit is voor de vaste personen.

6 dagen geleden

Happy Boys & Girls

Een nieuwe gerecht Bloemkool als rijst,met wokgroeten kipfilet,met Kerry poeder voor de kleur en smaak heerlijk was het ... Zie meerZie minder

Een nieuwe gerecht Bloemkool als rijst,met wokgroeten kipfilet,met Kerry poeder voor de kleur en smaak heerlijk was het

Geef commentaar op Facebook Een nieuwe gerecht ...

Toevallig allbert

Heb ik van de week precies hetzelfde gegeten. Heerlijk.

Laad meer