Verhalen

.

Jouw verhaal

RIK (36)
Zolang ik al weet ben ik beste vrienden met Björn.. maar de laatste tijd gedraagt hij zich anders.. Ik vroeg hem wat er is, na lang er omheen te draaien, vertelde hij dat hij homoseksueel is. Ik reageerde verbaasd, dat wist ik niet! Nu een jaar later heeft Björn een vriend, echt een toffe gast! Ik vind het nu helemaal niet raar meer. Björn is en blijft me beste vriend!
FEMKE (21)
Ik heb sinds 2 maanden verkering met Bob. Hij is heel lief enzo, maar samen leuke dingen doen, gebeurt niet veel. Ik vind het gewoon niet zoveel aan. Ik ga liever op stap met mijn beste vriendin Sophie. Met haar kan ik echt lachen en mezelf zijn. Soms droom ik zelfs van haar. Echt heel gek! Of.. is zij misschien leuker dan Bob?
MIKE (40)
Ik werk op een groenvoorziening met allemaal hetero mannen. De laatste tijd heb ik geen zin om naar werk te gaan. Ze maken veel grappen over vrouwen en bier. Zelf ben ik er sinds 2 maand achter dat ik op jongens val. Ik ken verder niemand die net zo is als ik.. Hoe moet ik nu vertellen dat ik zelf geen hetero ben? Straks vinden ze me raar en vies?
HERMAN (16)
De eerste keer dat ik het vertelde dat ik jongens leuker vond dan meisjes was tegen mijn beste vriendin. Maar ik kon het woord ‘homo’ niet uit me mond krijgen! Ik draaide er erg omheen. Zij moest het woord maar uitspreken. Ze begreep me niet. Toen vroeg ze of ik zelfmoord wilde plegen. Ik zei: ‘Nee natuurlijk niet. Ik ben homo!’
Deel met jouw vrienden