Café Pride in Purmerend

NOORD- HOLLANDSE NIEUWSJAARSBORREL 
Het jaar 2020 is begonnen en we willen met jou proosten tijdens onze Noord-Hollandse nieuwjaarsborrel Zonder Stempel! Zet ‘m alvast in je agenda:  zondag 19 januari van 13:00 tot 16:00 op de Stadhouderskade 89 in Amsterdam. Café Oké, Café Hoezo Anders, GayOkay en Café Pride organiseren samen deze borrel.
De entree is gratis en de koffie, thee en de hapjes krijg je van ons. 
Neem wat geld mee voor de extra drankjes. 
Aanmelden is niet verplicht, maar het is wel fijn om ons te laten weten dat je komt. Heb je vragen of wil je je aanmelden: stuur een mail naar cafepride@odion.nl of bel 06 – 30 38 90 22. 

Café Pride Purmerend is voor alle LHBT-ers met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel, maar ook hetero-vrienden en vriendinnen die willen aansluiten, zijn van harte welkom.

Stichting ReR organiseert samen met Odion dit Café om LHBT-ers op een gezellige  en veilige manier gelegenheid te bieden  gelijkgestemden  te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en contacten op te bouwen.

De 1e zondag van het kwartaal (januari / april / juli / oktober) zit Café Pride op de Koemarkt in Purmerend van 13:30 tot 15:30. Het adres is Brownies en Downies, Koemarkt 34 in Purmerend. Café Pride zit ook maandelijks in Wormerveer, klik hier voor meer informatie.

Mail: cafepride@odion.nl of petra@rer-purmerend.nl
www.facebook.com/cafepride of www.facebook.com/rerpurmerend
Telefoon: Petra stichting ReR 06 – 1316 6067

De toegang is gratis en drankjes zijn voor eigen rekening.
Wij verzorgen de lekkere hapjes. Geef bij voorkeur even door of je erbij bent, zodat we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. We vinden het gezellig als je erbij bent!!!