Haarlem – Gay Okay

Het adres van GayOkay is Stichting De Baan, Nauwe Geldelozepad 17, Haarlem
Tel. 023-5314463 (ma.-do.)
e-mail: team@stichtingdebaan.nl
website: stichtingdebaan.nl/gayokay/

Beste deelnemer, familie of begeleider,

2017 was een leuk en actief jaar voor GayOkay. Er stond van alles op het programma: nieuwjaarsfeest, schildercursus, grachtenparade, bbq, expositie en Roze KunstLijn Haarlem.
Verder was er het jubileumfeest van De Baan in november, waar een aantal van jullie ook aanwezig waren. De foto’s daarvan zijn hier te bekijken:

Jubileumfeest 45 jaar!


Natuurlijk gaan we van 2018 ook een mooi GayOkay jaar maken. Na de kerstvakantie hoor je daar meer over. Er komt ook een nieuwe vrijwilliger bij GayOkay; haar naam is Riet. Met haar kunnen jullie in het nieuwe jaar kennismaken.
We wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig 2018!

groeten van het GayOkay Team
Holger, Quinten, Patriek, Irma, Wilant en Riet

GayOkay is er voor mannen die (ook) op mannen vallen, vrouwen die (ook) op vrouwen vallen en transgenders. Eén keer per kwartaal kunnen deelnemers elkaar bij GayOkay ontmoeten en samen leuke dingen ondernemen, zoals een grachtenpa­rade, bbq of nieuwjaarsfeest. Je kunt alleen komen of samen met iemand.

GayOkay is een veilige plek waar je jezelf kunt zijn. Je kunt ook met je vragen bij de vrijwilligers terecht. De leeftijd is vanaf 18 jaar. Meld je aan voor onze mailinglijst, dan krijg je het programma per e-mail toegestuurd.