Café Pride

Café Pride is voor alle LHBT’s met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.
Voortaan is Café Pride iedere maand in Wormerveer, meestal op de 3e zaterdagmiddag.
Het adres is de Groote Weiver, Industrieweg 1A, in Wormerveer.
Telefoon: 06-23385867
Mail: cafepride@meeaz.nl
Facebook: www.facebook.com/cafepride/
De Groote Weiver is rolstoel toegankelijk en heeft een invalidentoilet.
Op de website van de Groote Weiver staat een routebeschrijving.
Klik op http://degrooteweiver.nl/contact/ en kijk onderaan de pagina voor de routes te voet, per fiets, per trein en per auto.

Beste allemaal,
Het volgende Café Pride is op zaterdag 22 april. Het ontmoetingscafé Café Pride is voor mensen  die LHBT (lesbisch ,homo, bi of transgender) zijn en een  beperking hebben. Odion organiseert dit Café om LHBT-ers op een gezellige  en veilige manier gelegenheid te bieden  gelijkgestemden  te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en contacten op te bouwen.

Iedereen is welkom vanaf 13.00 tot 16.00 uur weer welkom  in De Groote Weiver , Industrieweg 1a, 1521 NA Wormerveer, gratis entree, aanmelden vooraf hoeft niet, mag wel bij cafeprideniels@gmail.com,
kijk ook op Facebook: www.facebook.com/cafepride/

Met vriendelijke groet,
Niels van der Veen.
Vrijwilliger Café Pride.

Vervoersproblemen?

Heb je problemen, vragen of ondersteuning nodig met het reizen van en naar Café Pride? Dan kan je altijd contact opnemen met MEE Amstel en Zaan en vragen naar informatie over het project: ‘MEE op weg!’
Het telefoonnummer is 020- 512 7272

Café Pride is een initiatief van Odion, MEE Amstel en Zaan & Stichting Roze en Regenboog. Eén keer per de maand wordt er een ontmoetingsbijeenkomst georganiseerd voor mensen met een beperking die lesbisch of homo of bi of transgender zijn.

Hieronder vind je een verslag uit het Noordhollands Dagblad van het café op 15 oktober 2016.

fotocafepride20161015tekstcafepride20161015

Schermafbeelding 2016-08-22 om 17.03.18