Café Pride in Purmerend

Café Pride Purmerend is voor alle LHHBT-ers met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel, maar ook hetero-vrienden en vriendinnen die willen aansluiten, zijn van harte welkom.

Stichting ReR organiseert samen met Odion dit Café om LHHBT-ers op een gezellige  en veilige manier gelegenheid te bieden  gelijkgestemden  te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en contacten op te bouwen.

De 1e zondag van het kwartaal (januari / april / juli / oktober) zit Café Pride op de Koemarkt in Purmerend van 13:30 tot 15:30. Het adres is Brownies en Downies, Koemarkt 34 in Purmerend. Café Pride zit ook maandelijks in Wormerveer, klik hier voor meer informatie.

Mail: cafepride@odion.nl of petra@rer-purmerend.nl
www.facebook.com/cafepride of www.facebook.com/rerpurmerend
Telefoon: Petra stichting ReR 06 – 1316 6067

De toegang is gratis en drankjes zijn voor eigen rekening.
Wij verzorgen de lekkere hapjes. Geef bij voorkeur even door of je erbij bent, zodat we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. We vinden het gezellig als je erbij bent!!!

3 dagen geleden

Stichting ReR Purmerend

Vandaag hangen bij het Leeghwaterbad hele grote regenboogvlaggen

Spurd Sport
Vandaag is het de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Spurd vindt het belangrijk hierbij stil te staan. Daarom hijsen we bij de entree in het Leeghwaterbad regenboogvlaggen. Net zoals op alle andere dagen is sporten voor iedereen!

Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek Waterland Gemeente Purmerend
... Zie meerZie minder

4 dagen geleden

Stichting ReR Purmerend

Met ReR gaan we wel eens naar Alonso's Purmerend om bij Patricia Alonso lekker uit ons dak te gaan en te karaoken. Vind jij het ook leuk om een keer met ons te karaoken op deze LHBT+ - vriendelijke locatie? Laat dit dan weten en laat ons horen, wat jij een leuke dag of tijd vindt om dit te doen. De populairste dagen leggen we bij elkaar en we plannen weer een keer een mooie avond. ... Zie meerZie minder

 

Geef commentaar op Facebook

Ik ga er snel weer 1 organiseren!! Hebben jullie een voorkeur voor de datum??

3 weken geleden

Stichting ReR Purmerend

*** Delen is fijn ***

Kan jij ons helpen?

Onderzoekers van 113 Zelfmoordpreventie doen onderzoek naar zelfdoding onder jongeren. Ken jij familieleden van jongeren (tot 20 jaar) die in 2017 zijn overleden?

We komen graag in contact met hun ouders maar we weten niet wie dit zijn. Meer informatie staat op: www.113.nl/jongeren-en-suicide. Wil jij helpen door dit bericht te delen? Dank je wel!

Stefanie, communicatieadviseur 113
... Zie meerZie minder

4 weken geleden

Stichting ReR Purmerend

HAAR ZAAK (THEMA VROUWENDAG)

8 MAART 2019 FNV (Internationale) VROUWENDAG AAN DE LIMMERHOEK 25 IN ALKMAAR (centrum) voor FNV leden en niet leden

Voor het 3e jaar op rij organiseert het lokale vrouwennetwerk van verschillende sectoren FNV Alkmaar en omgeving, de internationale vrouwendag. Een feest met tips en trucs over het schakelen tussen opleiding, relaties, werk, zorg en ontspanning. Ervaringsdeskundigen, specialisten en vrouwen die tips en feiten (wetten, cao-regelingen) willen hebben zijn op 8 maart weer van harte welkom om er samen een feest van te maken met insteken en opsteken. ’S middags is er (nieuw in ons aanbod) de stadswandeling langs historische punten van vrouwenlevens en tekens onder leiding van een stadsgids.

PROGRAMMA

Stadswandeling 15:00-17:00 uur (verzamelen 14.45 uur)

Eten en drinken, gezelligheid 17:00 – 18:45 uur (aanmelden)

Massages nek en schouders door Marijke Twist 18:30-21:00 uur

19:00 uur Opening avondprogramma met een speech door Jessica van Ruitenburg over mantelzorg terugverdienen. Bekend is dat werk en zorg combineren niet altijd goed samen gaat. Hoe ondersteunt onze vakbond verbetering alleen al om uitval en afhaken te voorkomen (advies Sociaal Economische Raad). Jessica is beleidsadviseur FNV arbeid en zorg, armoede, geweld en intimidatie tegen vrouwen.

Workshops (voorkeur aangeven bij aanmelding) 19:30 – 21:00 uur

1. Geldzaken met medewerking van Maaike Zorgman, Uitkeringsspecialist, bestuurder Uitkeringsgerechtigden

2. Moederlijn met medewerking van familie rechercheur Ria de Graaff-Appelman, expert faillesementen, bestuur lokale netwerk en lid Ledenparlement

3. Gender en seksuele diversiteit met medewerking van Vivonne van Geuns, FNV Consulent, FNV Vertrouwenspersoon en Voorlichtster COC.

4. BIO klok tikt op het werk met overgang specialist Sharon Petronilla

5. Gedichten schrijven met Eva van Baar: Leef je uit! Schrijven kan iedereen, het is altijd heel verrassend om te zien wat iedereen maakt van dezelfde opdracht.

Het eten wordt verzorgd door leerwerk restaurant STOER en opgediend door alle helpende handen in het vakbondshuis.

MEEDOEN? DAN VERNEMEN WE GRAAG VÓÓR 1 MAART :

Je naam en naam van eventuele introducee

Woonplaats en lidnummer

Of je mee eet of je je komt na het eten.

Aanmelden voor wandelen, eten en workshop naar keuze: FNVVrouwenNWest@gmail.com

We zien jullie graag (weer terug)!

Voor nadere informatie en inlichtingen kun je bellen met een van de werkgroep leden:

Ria de Graaff: 06 52634073

Lili Brouwer: 06 53942515

Saideh Hashemi: 06 33665464

Met vriendelijke groet,

Werkgroep 8 maart NETWERK VROUWEN FNV NOORD WEST
... Zie meerZie minder

4 weken geleden

Stichting ReR Purmerend

Vanavond organiseert stichting ReR-Purmerend in samenwerking met andere partijen een verbindingsnetwerkbijeenkomst in buurtcentrum Gildeplein. Onderdeel van de bijeenkomst zal zijn het draaien van de film 'the neighbourhood' van Raymi Sambo. Raymi schuwt geen uitdaging in het acteren en vindt het belangrijk, dat dingen uit het dagelijkse leven gewoon terug komen in een film. Niet negeren wat is, omdat je dat eng vindt. Raymi gaat voor een inclusieve samenleving. Wij ook! We zijn heel blij, dat we deze film van hem daarom op deze avond mogen draaien. U bent van harte welkom vanaf 18:30. De avond gaat van start om 19:00 uur...

www.youtube.com/watch?v=8k4vriIlwUI

www.facebook.com/events/246525776040584/PROFILE - Hij komt er nooit meer vanaf. Het 'Hé, Paul!' of 'Jij bent toch Paul Murphy van All Stars?' Hij schitterde direct ná de toneelschool in de film en ...
... Zie meerZie minder

Video image

 

Geef commentaar op Facebook

4 weken geleden

Stichting ReR Purmerend

Liefde = liefde ... Zie meerZie minder

Liefde = liefde

1 maand geleden

Stichting ReR Purmerend

Vandaag aan het werk geweest bij SG Gerrit Rietveld. Ondanks het feit, dat pubers verlegen zijn op het moment, dat ze iets klassikaal aan elkaar moeten vertellen, hebben we in de kleine groepen, hele leuke en interessante gesprekken gehad. Een meisje vertelde: "Mevrouw, ik vind die labels zo jammer, want misschien denk ik vandaag, dat ik biseksueel ben en denk ik over een jaar of tien, dat ik lesbisch ben. Ik vind dat dat gewoon moet kunnen veranderen." Mijn antwoord: "Dat vind ik ook." "De labels zijn er om dingen te kunnen uitleggen, maar eigenlijk zijn we natuurlijk allemaal mensen." "En uiteindelijk bepaal je zelf hoe je genoemd wil worden" "Desnoods verzin je zelf een label, als je dat wilt" "Ik noem de mensen het liefst, zoals zij zelf genoemd willen worden." "En...op het moment, dat je weet, dat iemand bijvoorbeeld lesbisch is, dan is dat wel handig, want dan ga je die persoon niet de hele tijd vragen of ze op die en die jongen valt, want je weet dan, dat dat niet zo is." #projectenLHBTi+ ... Zie meerZie minder

Laad meer