Café Pride in Purmerend

Café Pride Purmerend is voor alle LHHBT-ers met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel, maar ook hetero-vrienden en vriendinnen die willen aansluiten, zijn van harte welkom.

Stichting ReR organiseert samen met Odion dit Café om LHHBT-ers op een gezellige  en veilige manier gelegenheid te bieden  gelijkgestemden  te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en contacten op te bouwen.

De 1e zondag van het kwartaal (januari / april / juli / oktober) zit Café Pride op de Koemarkt in Purmerend van 13:30 tot 15:30. Het adres is Brownies en Downies, Koemarkt 34 in Purmerend. Café Pride zit ook maandelijks in Wormerveer, klik hier voor meer informatie.

Mail: cafepride@odion.nl of petra@rer-purmerend.nl
www.facebook.com/cafepride of www.facebook.com/rerpurmerend
Telefoon: Petra stichting ReR 06 – 1316 6067

De toegang is gratis en drankjes zijn voor eigen rekening.
Wij verzorgen de lekkere hapjes. Geef bij voorkeur even door of je erbij bent, zodat we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. We vinden het gezellig als je erbij bent!!!

3 dagen geleden

Stichting ReR Purmerend

... Zie meerZie minder

5 dagen geleden

Stichting ReR Purmerend

a.s. zondag staat dit lied op de liturgie in de Taborkerk en zal de regenboogvlag wapperen 🙂'Ongestraft mag liefde bloeien', er gaat een oproep door de sociale media om dit lied van Sytze de Vries aanstaande zondag in zoveel mogelijk kerken samen te zingen. Op de Kerkliedwiki staat nu, met toestemming van de rechthebbenden, de volledige tekst en pdf van tekst met melodie (uit de bundel Zangen van Zoeken en Zien). Het lied kan ook gezongen worden op de melodie van 'Liefde, eenmaal uitgesproken' (LB 791). Deel naar hartelust! kerkliedwiki.nl/Ongestraft_mag_liefde_bloeien ... Zie meerZie minder

a.s. zondag staat dit lied op de liturgie in de Taborkerk en zal de regenboogvlag wapperen :)

6 dagen geleden

Stichting ReR Purmerend

Het is alweer een tijdje terug, dat onze Mike Roos een BN-er was bij no limits network en op pad ging in Purmerend met de microfoon, maar zijn vragen zijn nu nog van toepassing.... Hoe komen jullie door de donkere januari-dagen heen?

www.facebook.com/nolimitsnetwork/videos/1509205676047947/UzpfSTEzMzg5MzM5ODY6MTAyMDg1MjIwODM2MzMx...

No Limits Network
Wegzwijmelen bij een romannetje of gezellig de markt op? #OpenMike: Hoe komt u de donkere januari-dagen door?
... Zie meerZie minder

 

Geef commentaar op Facebook

dat was een leuke tijd

2 weken geleden

Stichting ReR Purmerend

... Zie meerZie minder

4 weken geleden

Stichting ReR Purmerend

Gezinsblad deze week ... Zie meerZie minder

Gezinsblad deze week

1 maand geleden

Stichting ReR Purmerend

Petra van Schie was genomineerd voor haar vrijwilligerswerk bij de projecten op de scholen en haar jongerenproject in&out.Petra van Schie was genomineerd voor haar vrijwilligerswerk bij de projecten op de scholen en haar jongerenproject in&out. ... Zie meerZie minder

1 maand geleden

Stichting ReR Purmerend

... Zie meerZie minder

 

Geef commentaar op Facebook

Jullie ooj

Wens jullie allemaal vrede, licht, liefde, en hele mooie dagen met jullie dierbaren! Opdat iedereen maar mag zijn wie hij/zij is!

2 maanden geleden

Stichting ReR Purmerend

Een video over oP'end Minded, met dank aan David Berkman en consorten. Volgend jaar oktober weer? ... Zie meerZie minder

Laad meer